Zeilcursus CWO 1&2 (3-daagse, groep)

Wil je met een groepje vrienden, collega's of je gezin een zeilcursus volgen? Dan is de driedaagse een aanrader als startpunt: lang genoeg om grote stappen te maken en er helemaal uit te zijn, kort genoeg om als een weekend of midweek te plannen in ieders agenda.

Het uitgangspunt in onze cursussen is altijd het zeilniveau van de deelnemers. In die zin is iedere cursus maatwerk. Voor een groeps- of gezinscursus geldt dat zo mogelijk nog meer: je hebt veel invloed op de inhoud en opbouw van de cursus. Gebruik de drie dagen om -afhankelijk van ervaring- volwaardig te leren kajuitzeilen als bemanning of schipper. Of focus op het niveau van je gezin of groep als geheel: zodat een zeilvakantie met het hele gezin binnen bereik komt.

Je kunt de groepscursussen al boeken met 2 personen: dat biedt ook de mogelijkheid er een intensieve privé training van te maken.

Slapen aan boord op het water

In overleg met je instructeur bepaal je waar jullie heen zeilen. Bij een meerdaagse cursus kun je iedere avond in een andere haven overnachten. Je slaapt aan boord in een hut of in de kajuit. 's Ochtends ontbijten we bij lekker weer in de kuip met uitzicht op het water.

Wil je aansluitend voor of na de cursus overnachten dan kun je voor een schappelijke prijs een trekkershut, "beach lodge" of duinhuis op de marina reserveren.

Ruimte voor andere activiteiten?

Tijdens een groepscursus is er natuurlijk ook tijd om andere dingen te doen. Leg aan in de oude haven van Muiden of overnacht in Amsterdam! Geniet languit in de kuip van het zonnetje of ga paling eten in Volendam.

Het aantal personen

We geven maximaal 4 personen per zeiljacht les. Hoe kleiner de groep, hoe intensiever de cursus wordt, besef je daarbij dat een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk is om goed te "leren". Je zult veel indrukken op doen en daarom lassen we met kleine groepjes (2 personen) in overleg ook uurtjes "relaxen" in.