Zeiljacht Huren
Griekenland, Kroatië, Italië, Spanje, Turkije, Caribbean, Nederland

De trossen los...

Een zeiljacht huren betekent helemaal je eigen route zeilen. Het is dé manier om in alle vrijheid een zeilgebied te ontdekken.

Amorgos biedt ervaren zeilers een keuze uit meer dan 400 jachten. Ons aanbod in vaargebieden is al net zo divers: Kroatië, Italië, Griekenland, Turkije, Spanje of toch liever de Caribbean? In alle gebieden heb je tijdens de zomermaanden gegarandeerd zon!

Alle ingrediënten voor een prachtig persoonlijk vakantieavontuur samen met vrienden of familie zijn dus aanwezig. Gooi de trossen maar los …


Voor wie?

Ons aanbod in Vaargebieden 2020

Griekenland:

Kroatië:

Italië:

Turkije:

Spanje:

Caribbean:

Wil je een zeiljacht huren, dan is ervaring als schipper noodzakelijk. Vanzelfsprekend moet je onder alle omstandigheden alle handelingen - samen met je bemanning - kunnen uitvoeren. Schippers met ruime IJsselmeer- en/of Noordzee-ervaring kunnen in de regel zelfstandig varen in Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije, Spanje en het Caraïbisch Gebied.

Als je twijfelt of je voldoende ervaring hebt, kun je contact met ons opnemen om te overleggen. Mis je specifieke vaardigheden, neem dan deel aan onze voorbereidingsdag ‘zeilen in het buitenland’ op het Markermeer.


Grote vrijheid, ruime keuze

In ons aanbod van vaargebieden hebben we bewust gekozen voor een grote variatie. Variatie in landschap, wind, moeilijkheidsgraad, te varen afstanden en cultuur. Zo is er voor ieder wat wils; voor jou als schipper, maar zeker ook voor je bemanning! Aan jou de keuze …


De zeiljachten

Bij Amorgos kun je kiezen uit meer dan 400 jachten met veel variatie in type, lengte, bouwjaar, luxe en prijs.

Kies een jacht en eventuele opties die het beste aansluiten bij je persoonlijke wensen. Let daarbij op vaargebied, grootte, aantal hutten, leeftijd en prijs.

Neem contact met ons op voor een advies of het plaatsen van een optie.