Dag zeilinstructie

Instructie aan boord

Ga je flottieljezeilen tussen 4 juli en 21 augustus dan heb je de mogelijkheid om één of twee dagen een instructeur aan boord te boeken tijdens je vakantie.

Een dag met een instructeur is de ideale manier om samen met je gezin of bemanning extra training te krijgen in haven- en zeilmanoeuvres. Na het palaver stapt de instructeur bij jullie aan boord. Vanaf dat moment kun je met elkaar alles wat je nog nooit hebt gedaan of waarvan je al best veel weet, maar nog een aantal details niet onder de knie krijgt, gaan oefenen.


Wat kun je leren?

Denk hierbij aan:

  • manoeuvreren in de kleine ruimte
  • lastige ankersituaties oplossen
  • navigeren op zee
  • man-over-boordmanoeuvres
  • moeilijke zeilmanoeuvres of zeilen met veel wind
  • communicatie op zee
  • etc.

Met welk resultaat?

Na een dag instructie aan boord zul je soepeler samenwerken omdat iedereen begrijpt wat er gebeurt en waarom bepaalde onderdelen belangrijk zijn. Daarnaast zul je makkelijker manoeuvreren in lastige situaties. Dit maakt je vakantie nog meer ontspannen en voorkomt stress in nieuwe omstandigheden.

Voor wie?

We raden sowieso iedereeen die nog niet in de Middellandse Zee heeft gevaren aan van deze mogelijkheid gebruik te maken. Wanneer je al vaker met ons bent meegeweest, dan ken je de ervaren Amorgosinstructeurs. Dat zijn degene die deze instructies geven. En van hen kan ook de meer ervaren flottieljezeiler vaak nog veel leren!

Prijzen

De prijs voor één dag instructie is € 150. De instructeur stapt 's ochtends na het palaver bij je aan boord. Jullie trainen tot het einde van de middag en 's avonds is er de mogelijkheid om met elkaar te evalueren.

Je kunt maximaal twee dagen instructie aan boord boeken.

Dag zeilinstructie

07-08-2020 - 31-12-2030€ 150,00  p.d