Flottieljebegeleiding Kroatië

Ben je een redelijk geoefend zeiler, maar wil je graag begeleiding op afstand? Of ben je een ervaren zeezeiler die houdt van gezelligheid en samen nagenieten van de dag op een terrasje? Dan kan flottieljezeilen iets voor jou zijn.

Flottieljezeilen

Flottieljezeilen betekent dat jij de schipper van je eigen zeiljacht bent. Met vrienden of familie maak je deel uit van een kleine vloot onder leiding van een moederschip. Je kunt iedere dag je eigen koers uitstippelen en zelf je route en ritme bepalen. Samen met de andere jachten vorm je een gezellig en vrolijk geheel.


De flottielje begeleiding

Specifiek voor Amorgos is dat vrijwel al onze flottieljeleiders zijn opgeleid als zeilinstructeur en ervaring hebben in het begeleiden van groepen. Een flottieljeleider verblijft maximaal 6 weken aaneengesloten voor Amorgos in het zeilgebied. We willen namelijk dat onze flottieljebegeleiding fris, enthousiast en energiek is. Op deze manier zeil je samen met een professionele en enthousiaste flottieljeleider die graag helpt als dat nodig is.


Het flottielje moederschip

De flottieljeleider vaart op een eigen jacht en heeft een groep meezeilers van Amorgos aan boord. Soms zijn er nog meer Amorgosjachten in de buurt, bijvoorbeeld een jacht waarop zeezeilcursus wordt gegeven.


Flottieljes met veel vrijheid

Een ander kenmerk van de flottieljes van Amorgos is de vrijheid die je hebt om eerder of later uit te varen, wel of niet samen met de groep uit eten te gaan of zelfs een aantal dagen een eigen route te varen.

We varen met maximaal 9 flottieljejachten van eiland naar eiland. Het voordeel van een relatief kleine groep jachten is dat de flottieljeleider voldoende aandacht aan de individuele schepen kan geven en we ook terecht kunnen in de kleinere havens.


Bij grote flottieljes een extra flottieljeleider

Bij grote flottieljes (5 of meer jachten) zijn er in het hoogseizoen op het moederschip een schipper (voor de meezeilers) en een extra flottieljeleider. De flottieljeleider heeft zo zijn handen vrij om iedereen in het flottielje bij te staan. Hiermee maakt Amorgos een persoonlijke benadering ook mogelijk in de grotere flottieljes.


Flottieljebegeleiding

07-08-2020 - 31-12-2030€ 195,00  p.w