Amorgosinstructeur

Jachtverhuur met instructeur

Heb je weinig zeilervaring? Dan kun je met z'n tweeën of als groep toch genieten van zeezeilen. Vaar met één van onze Nederlandse Amorgosinstructeur langs ongerepte stranden waar je met een ander vervoersmiddel nooit zou zijn gekomen! Misschien is dit voor jou de manier om kennis te maken met zeilen.


Welke mogelijkheden biedt Amorgos?

Begin met de keuze uit één van onze vaargebieden, bepaal vervolgens in welke periode je op vakantie wilt en hoeveel slaapplaatsen je nodig hebt. Met die gegevens kun je een jacht uitkiezen waarbij we je graag helpen en een offerte voor je maken.

Schipper of instructeur

Daarnaast maak je de keuze voor een schipper of instructeur. Wanneer je zeilles wilt hebben en misschien wel van plan bent om uiteindelijk zelfstandig te gaan zeezeilen, kies je voor een instructeur. Vind je het heerlijk om op het water te zijn en eilanden te ontdekken, maar wil je je niet druk maken over koersen en zeilstanden, kies dan voor een schipper.

De schipper of instructeur heeft een eigen hut en wordt aan boord vrijgehouden van de kosten voor eten en drinken.

Grotere groepen

Je kunt ook deelnemen met een grote groep: op de grotere jachten en catamarans kunnen maximaal 12 deelnemers mee. Ben je met 10 personen of meer dan organiseren we een onvergetelijke vakantie met meerdere jachten. Daarbij kun je iedere dag wisselen van jacht en bepalen we met elkaar hoe de tocht eruit gaat zien.

Daginvulling

Tijdens een zeilvakantie is er ook naast het zeilen van alles te beleven:

  • zwemmen, snorkelen, zonnen en relaxen
  • met taxi, openbaar vervoer, scooter of op een mountainbike eilanden ontdekken
  • naar culturele bezienswaardigheden
  • winkelen en flaneren over leuke pleintjes
  • lekker eten en genieten op een terras aan het water
Over de invulling van de vakantie wisselen we graag met je van gedachten.

Mee met een flottielje

Boek dit met flottieljebegeleiding wanneer je voor en na het zeilen andere gezinnen en enthousiaste zeilers wilt ontmoeten. Met name voor gezinnen met kinderen die graag ook met andere kinderen optrekken tijdens hun vakantie is dit een goede aanvulling.

Amorgosinstructeur

22-09-2020 - 31-12-2030€ 1.095,00  p.w